Bemutatkozás

Bemutatkozás

arrow_downward

Rólunk

Tudjuk, hogyan célszerű optimálisan villamosenergiát vételezni, megbízható elosztóberendezéseket legyártva ellátni a fogyasztókat, kulcsrakész, saját gyártású fázisjavítási megoldásokat szállítani, vagy szabványos villamosenergia minőséget elérni és mindezt a legköltséghatékonyabban.

Felkészült munkatársaink segítségére lehetnek még villamos mérésekben, energetikai kérdésekben, de akár elektromos autó töltők telepítésében is.

Hunyadi épület autókkal

40 éves működésünk alatt sok ezer projektet megoldottunk már.
Legyen Öné a következő!

Reméljük felvillanyoztuk, és teszteli kapacitásunkat!
Megbízhatóság. Tapasztalat. Hunyadi


A cég sikerének alapja a kitűnő szakismeretekkel rendelkező munkatársak, és az általuk nyújtott magas szintű szolgáltatás és gyártás.

Automatikus fázisjavító berendezéseinket és villamos elosztóinkat folyamatos fejlesztés mellett készítjük debreceni és budapesti gyártóbázisunkon, melynek során nagy hangsúlyt fektetünk az alkatrészek megbízhatóságára, és az összeszerelés során a berendezések optimális kialakítására. Gyártásuk során Megrendelőink egyedi igényeit messzemenően figyelembe vesszük, hiszen nagy tapasztalatú szakembereink ötletei az Önök javát is szolgálják.

Kiemelkedő színvonal

Az elkészült berendezések magas minőségi színvonalát a teljes folyamat alatt alkalmazott, és az SGS Hungária Kft. által tanúsított ISO 9001:2015 minőségtanúsítási rendszer is szavatolja.

A fázisjavító berendezések, és ezeknek speciális kivitelei (torlófojtók, aktív és passzív szűrők, aktív felharmonikus kompenzátorok, dinamikus fázisjavító berendezések) az elektromos hálózatok minőségi paramétereit nagymértékben javíthatják. Az eredő minőséget a táphálózat és a fogyasztói berendezések, azok üzemvitelének összessége jelentős mértékben befolyásolhatják. A tápfeszültség minőségét javító berendezések pontos méretezése, elkészítése, karbantartása, és megbízható üzeme minden villamos fogyasztó számára egyaránt fontos. Ezek a folyamatok a Hunyadi Kft. működési területeinek teljes egészét lefedik, így a felelősség egy cégen belül összpontosul.

Tapasztalt csapat

Az energiagazdálkodás területén nemcsak a cég tulajdonosainak és ügyvezetésének van komoly szakmai múltja, hanem munkatársaink mindegyikének, melynek eredményeképpen pénzben mérhető megtakarításokat kínálunk Megrendelőinknek. Egy fogyasztó energiával való ellátása igen sokféleképpen történhet, de ezeknek az optimális felhasználást, így a lehető legkisebb energiaköltséget eredményező kombinációja szakértést kíván. Amennyiben a fogyasztó rendelkezik ilyen munkatárssal, úgy ebben a munkában tudjuk őt segíteni műszereinkkel és egyéb helyeken szerzett tapasztalatunkkal. A megfelelő munkatárs hiánya esetén azonban külsős cégként folyamatos, vagy eseti energiagazdálkodási ügyintézést és tanácsadást nyújtunk (külsős energetikusi tevékenység).

Munkánk során különféle energiamegtakarítást eredményező berendezést ajánlunk ügyfeleinknek. A tervezést, megtérülés számítást, kivitelezést vagy finanszírozást, és a valós megtakarítások mérését egy cégben összefogva kínáljuk. Természetesen bármelyik szolgáltatás részt önállóan is elvégezzük, vagy külső cégként auditáljuk ezen folyamatok megfelelőségét.

A szakmában kivívott megbecsülésünket és pozíciónkat elégedett ügyfeleinknek köszönhetjük, amely nem csak pénzben kifejezhető tőkét biztosít részünkre.

Szeretnénk ezt a tőkét a jövőben minden tekintetben tovább növelni, így minden meglévő és új Megrendelőnk igényeinek maximális kiszolgálása létkérdés cégünk számára.

Legyen partnerünk ebben az évben is! Várjuk megkereséseiket bármely, profilunkba illő területen.

Kérjen ajánlatot!


Minősítések

A minőségre és a megbízhatóságra mindig nagy hangsúlyt fektettünk. Ennek szellemében az országban elsőként kezdtük működtetni az MSZ ISO 9004-2:1993 ajánlott és ellenőrzött szolgáltatóhely, az MSZ EN ISO9001:2001, valamint az AQAP 120 normatív dokumentum előírásait is figyelembe vevő integrált minőségirányítási rendszerünket.

ISO 9001:2015 szabvány szerinti SGS minőségtanúsítványunk száma: HU08/3071

Érvényessége: 2026. Február 4.

Vonatkozik:

Villamos berendezések tervezése, gyártása, telepítése, üzembe helyezése, karbantartása és javítása,

Fogyasztói villamos hálózati mérések és hálózatminőség javítások végzése,

Energiagazdálkodással kapcsolatos szaktanácsadás.

Az érvényes tanúsítványunk megtekinthető itt!

ISO 9001


Minőségpolitika

Minőségpolitikánkat megtekintheti itt!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Budapesten és Debrecenben is megtalál bennünket!


Székhely, központ, gyártóbázis
Budapest

place
Cím:
1222 Budapest, Gyár u. 14.
phone
Telefonszám:
+36-1/297-2020

Telephely, gyártóbázis
Debrecen

place
Cím:
4031 Debrecen, Fuvola u. 4.
phone
Telefonszám:
+36-52/524-740
Magyarország térképe
Budapest
Debrecen

Kérjen ajánlatot!

Sikerült felkeltenünk érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink rövid időn belül válaszolnak!